hotel-b-logo

Hotellejligheder på Hotel-B

Til genhusning eller længerevarende ophold

TIL GENHUSNING ELLER MIDLERTIDIG BOLIG

Har du brug for en midlertidig bolig – f.eks. i forbindelse med genhusning? 

 

Så er vores hotellejligheder ideelle for dig. Lejlighederne er fuldt møblerede, og vi tilbyder dig fleksible vilkår, så vi kan opfylde lige præcis dit behov.

 

FÅ EN SKRÆDDERSYET FIRMAAFTALE

Har du eller dine medarbejder behov for et fast sted at overnatte i nærheden af København? Så kan vi sammensætte en særlig aftale til din virksomhed, så I har mulighed for overnatte i hjemlige omgivelser, hvor der også er fred og ro til at arbejde på værelset.

 

 

VI SAMMENSÆTTER OPHOLDET TIL DIT BEHOV

Uanset om du har behov for at bo i vores lejligheder i 5 dage eller 1 år, så har vi mulighed for at sammensætte et ophold på de vilkår, som passer DIG!

 

Kontakt os i dag, og høre mere om ophold i vores hotellejligheder.

HOTELLEJLIGHEDER TIL KORTE OG LANGE OPHOLD - FOR HELE FAMILIEN

Hotel-B har 13 møblerede lejligheder, som passer perfekt til genhusning eller som midlertidlig bolig, hvis din bolig skal renoveres eller pga. en forsikringssag.

 

Du kan se billeder af hotellejlighederne her på siden, men du er også velkommen til at kontakte os og booke en fremvisning.

 

Hotel-B er et self-service hotel, hvilket betyder, at der ikke er nogen reception eller restaurant. Du kan dog nemt tilberede dine måltider i lejlighedens eget køkken, hvor du også finder et spisebord.


Som beboer i én af vores hotellejligheder har du naturligvis mulighed for at benytte fællesområder; loungen, spisestuen, tagterrassen mv.

Previous slide
Next slide

Særlige vilkår til dig som lejer

– Ingen depositum

– Fleksibel lejeperiode

– Fleksibel opsigelse

– Særlige ønsker til inventar på værelserne kan imødekommes

Faciliter i hotellejlighederne

– Køkken med spiseplads

– Eget badeværelse

– Soveværelse med 2 enkeltsenge

– Stue med sofa, TV og skrivebord

– Vaskemaskine

– Altan

Hotel Apartment - floor plan

ØNSKER DU AT HØRE MERE ELLER VIL DU BOOKE EN FREMVISNING?

Hos Hotel-B står vi altid til rådighed for spørgsmål, og vi byder gerne indenfor til en fremvisning. Her kan du se lejligheder, fællesrum og parkeringsplads, så du kan se og mærke den hyggelige stemning.